AEK: Το γκολ του Σιντιμπέ κόντρα στη Μπράιτον είναι υποψήφιο για το κορυφαίο των ομίλων του Europa League

Νίκος Κικίδης
Σιντιμπέ

bet365

Υποψηφιότητα για το κορυφαίο γκολ των ομίλων του Europa League κέρδισε η κεφαλιά - δυναμίτης του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ όταν ο Γάλλος είχε ανοίξει το σκορ για την ΑΕΚ στην πρεμιέρα κόντρα στη Μπράιτον.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε νωρίς τη φετινή σεζόν, καθώς η Ένωση τερμάτισε τέταρτη στον όμιλο του θανάτου απέναντι σε Μπράιτον, Μαρσέιγ και Άγιαξ με απολογισμό τεσσάρων βαθμών.

Ένα ταξίδι πάντως που ξεκίνησε γεμάτο υποσχέσεις, καθώς στην πρεμιέρα των ομίλων το σύνολο του Αλμέιδα είχε πανηγυρίσει τεράστιο διπλό με 3-2 στην έδρα της Μπράιτον για να ξεκινήσει δυνατά στους ομίλους.

Τον δρόμο της νίκης τότε είχε ανοίξει ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος με κεφαλιά - οβίδα από εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε το παραθυράκι της εστίας κι έγραψε το 1-0 σε ένα από τα πλέον εντυπωσιακά γκολ που σημειώθηκαν στο Europa League.

Η UEFA μάλιστα δεν το παρέλειψε και τα συμπεριέλαβε στα δέκα καλύτερα της φάσης των ομίλων, με τον Γάλλο να θέτει γερή υποψηφιότητα για το κορυφαίο γκολ που θα ανακηρυχθεί μετά από ψηφοφορία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα