Παναθηναϊκός: Η UEFA επιβεβαίωσε την επιστροφή των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Η UEFA επιβεβαίωσε την επιστροφή των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ

Η UEFA επιβεβαίωσε την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

bet365

Ο Παναθηναϊκός αφήνει την Λεωφόρο και επιστρέφει στο ΟΑΚΑ από την φετινή σεζόν, όπως έκανε γνωστό άθελά της η UEFA.

Στο ΟΑΚΑ θα επιστρέψει την φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός, αφού θα αφήσει την Λεωφόρο μετά από τέσσερα χρόνια. Η εξέλιξη αυτή κυκλοφορούσε έντονα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα όλο αυτό το διάστημα, όμως δεν υπήρχε από πουθενά η επιβεβαίωση.

Αυτή ήρθε με την δημοσιοποίηση από την UEFA της επιλογής των εδρών που δήλωσαν οι ομάδες για τα παιχνίδια τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο των διοργανώσεών της. Το «τριφύλλι», που συμμετέχει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, δήλωσε το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ως έδρα για το παιχνίδι αυτό με την νικήτρια του ζευγαριού της Μάριμπορ με την Μπότεφ Πλόβντιβ, το οποίο θα γίνει στις 25 Ιουλίου.

pao_oaka.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι το πρώτο στην σειρά των δύο αγώνων και οι «πράσινοι» έπειτα θα αγωνιστούν εκτός έδρας την 1η του Αυγούστου. Υπενθυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πέρυσι με τα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς με τις Μπράγκα και Βιγιαρεάλ, όμως μετά προέκυψε το πρόβλημα στατικότητας του γηπέδου, που επέφερε το κλείσιμό του και την αναγκαστική επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο.

Η βασική διαφορά με την φετινή σεζόν είναι πως το «τριφύλλι» θα δίνει εκεί φέτος και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με το γήπεδο της Λεωφόρου να μην μένει αχρησιμοποίητο, αφού αναμένεται εκεί να αγωνίζεται η ομάδα του ποδοσφαίρου των γυναικών των «πρασίνων».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα