Τα αποτελέσματα των πιθανών αντιπάλων Πάφου, Ομόνοιας και ΑΕΚ

Newsroom
ΠΑΦΟΣ
Δείτε τα αποτελέσματα των πιθανών αντιπάλων των Πάφου, Ομόνοιας και ΑΕΚ Λάρνακας σε Europa και Conference League, όπως διαμορφώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (11/7).

Με το... αριστερό μπήκε στην Ευρώπη, στην πρώτη της συμμετοχή η Πάφος, καθώς ηττήθηκε με 3-0 στη Σουηδία από την Έλφσμποργκ, και πλέον η πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League μοιάζει με «βουνό».

Η ομάδα του Καρσέδο πρέπει να κάνει ένα μικρό θαύμα, και, αν τα καταφέρει, τότε θα βρει μπροστά της (στον 2ο προκριματικό), είτε την Ζίρα, είτε την Σέριφ Τίρασπολ, με την πρώτη να επικρατεί 1-0 στο πρώτο ματς. Αν οι Κυπελλούχοι αποκλειστούν, τότε πιθανότατα θα βρουν μια εκ των Βάσα ή Ζάλγκιρις, με τους Λιθουανούς να επικρατούν 1-2 στη Φινλανδία και να έχουν προβάδισμα πρόκρισης στον 2ο προκριματικό του Conference League.

Πάμε τώρα στην Ομόνοια, η οποία είδε από... την τηλεόραση την αναμέτρηση Τορπέντο Κουτάισι - Τίρανα για τον 1ο προκριματικό της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, να μένει στο 1-1, και όλα να είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς της Αλβανίας.

Τέλος, η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ Λάρνακας πιθανότατα θα πάει... Ουγγαρία για τον 2ο προκριματικό του Conference, καθώς η Πάξι ηττήθηκε με 0-4 από την Κορβινούλ Χουντενοάρα και δύσκολα θα ανατρέψει την κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα