Πάφος: Τα σενάρια για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας

Πάφος: Τα σενάρια για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας

Newsroom
pafos_elfsborg
Το Gazzetta Cyprus σας παρουσιάζει όλα τα σενάρια για το «ευρωπαϊκό μέλλον» της Πάφου, μετά την ήττα με 3-0 στη Σουηδία από την Έλφσμποργκ (11/7).

Με τον πιο «σκληρό» τρόπο... έμαθε τι εστί Ευρώπη η Πάφος, καθώς η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ηττήθηκε με 3-0 στη Σουηδία από την Έλφσμποργκ, στο πρώτο παιχνίδι του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Βέβαια, όπως πολύ σωστά δήλωσε και ο Μούαμερ Τάνκοβιτς, η φάση του πέναλτι και της αποβολής ήταν εκείνη που καθόρισε το παιχνίδι, καθώς μέχρι τότε το σκορ ήταν στο «εύθραυστο» 1-0.

Τι γίνεται όμως τώρα με την ευρωπαϊκή συνέχεια της Πάφου; Το Gazzetta Cyprus σας απαντάει.

Το βουνό, το... ερωτηματικό και το σπίτι

Αν οι Κυπελλούχοι θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Europa League, αρχικά θα πρέπει να ανέβουν ένα βουνό, καθώς καλούνται το βράδυ της 18ης Ιουλίου να ανατρέψουν το 3-0 κόντρα στους Σουηδούς, για να περάσουν στον 2ο προκριματικό και να αντιμετωπίσουν μια εκ των Ζίρα ή Σέριφ Τίρασπολ (1-0 νίκη για την πρώτη).

Σε περίπτωση αποκλεισμού, τότε η Πάφος «πέφτει» στον 2ο προκριματικό του Conference, με αντίπαλο είτε τη Βάσα είτε τη Ζάλγκιρις (1-2 το πρώτο ματς για τους Λιθουανούς). Αν τα καταφέρει εκεί, θα έχει ακόμη δυο γύρους, 3ο και Playoff, ούτως ώστε να κάνει το ντεμπούτο της σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Τέλος, υπάρχει και το κακό σενάριο, του αποκλεισμού τόσο από το Europa όσο και από το Conference, κάτι που θα σημαίνει πως το ευρωπαϊκό ταξίδι θα... τελειώσει από τον Αύγουστο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα