Τάνκοβιτς: «Στο πρώτο ματς είχα 39 πυρετό, τώρα είμαι πανέτοιμος»

Τάνκοβιτς: «Στο πρώτο ματς είχα 39 πυρετό, τώρα είμαι πανέτοιμος»

Newsroom
ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ
Εκτός από τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο, και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της ρεβάνς της Πάφου με την Έλφσμποργκ, λέγοντας πως στο πρώτο παιχνίδι αγωνίστηκε με 39 πυρετό, σε αντίθεση με τώρα που νιώθει πανέτοιμος.

Πέραν του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, ο οποίος τόνισε πως η Πάφος θα τα δώσει όλα για τη νίκη στη ρεβάνς με την Έλφσμποργκ, στους εκπροσώπους Τύπου που έδωσαν το «παρών» στην αίθουσα διασκέψεων του «Αλφαμέγα» μίλησε και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο Σουηδός άσος παραδέχθηκε πως στην πρώτη αναμέτρηση αγωνίστηκε με πυρετό, όμως δήλωσε πανέτοιμος για την αυριανή ρεβάνς (18/7, 19:00, Live από το Gazzetta Cyprus).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στον πρώτο αγώνα ξύπνησα με ίωση και είχα 39 πυρετό. Για τον αυριανό αγώνα είμαι απόλυτα έτοιμος και μπορώ να αγωνιστώ.»

Σε ερώτηση για τις καιρικές συνθήκες απάντησε:

«Η ζέστη είναι κάτι που πρέπει να έχουμε υπόψιν μας, θα πρέπει να εμφανιστούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και το παιχνίδι μας, για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα