Με την Πάφο για σούπερ ευρωπαϊκή τριάδα σε απόδοση πάνω από 20!

Newsroom
NOVI PROMO
Η δράση στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων συνεχίζεται με σπουδαία και αμφίρροπα ματς.

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Η Πάφος υποδέχεται την Έλφσμποργκ (18/7, 19:00) γνωρίζοντας πως η ανατροπή από την βαριά ήττα με 3-0 του πρώτου αγώνα είναι σχεδόν αδύνατη. Οι Κύπριοι έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό στη Σουηδία και τώρα θα παλέψουν για ένα γρήγορο γκολ, που ίσως τους δώσει μερικές ελπίδες για την επιστροφή. Ακόμα και αν αυτό δεν γίνει όμως, η Πάφος θέλει να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι και θα κυνηγήσει τη νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που θα προσπαθήσει απλά να διαφυλάξει το ισχυρό της προβάδισμα. Στο 2.30 ο άσος της Πάφου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa League.

Τυπική διαδικασία αναμένεται να είναι η ρεβάνς Ουνεντοάρα – Πάξι (18/7, 21:00), από την οποία θα προκύψει και ο αντίπαλος της ΑΕΚ Λάρνακας στα προκριματικά του Europa Conference League. Οι Κύπριοι θα αντιμετωπίσουν τον σύλλογο που θα αποκλειστεί και ουσιαστικά περιμένουν το… τυπικό σκέλος, αφού η Πάξι έχασε με 4-0 στην έδρα της στο πρώτο ματς. Το παιχνίδι ίσως αντιμετωπιστεί σαν «αγγαρεία» και αυτό θα ευνοήσει το γρήγορο τέμπο, οπότε η πλάστιγγα γέρνει προς τον συνδυασμό Over 3,5 γκολ και G/G, που προσφέρεται σε απόδοση 2.88.

Τέλος, ο ΑΠΟΕΛ περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα προκριματικά του Champions League, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Πετροκούμπ – Ορνταμπάσι. Ο πρώτος αγώνας έληξε 0-0 και το δεύτερο ματς (17/7, 20:00) θα καθορίσει την ομάδα που θα… επιβιώσει και θα συνεχίσει για το όνειρο της παρουσίας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η ισορροπία, η ανάγκη για το μηδέν στην άμυνα και το μεγάλο κίνητρο δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για ακόμα μία ισοπαλία, που βρίσκεται σε απόδοση 3.20.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . · Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα