Παναθηναϊκός: «Άντεξε» στη Σλοβενία η Μπότεφ και προσγειώθηκε στο δρόμο του «τριφυλλιού»

Μπότεφ Πλόβντιβ

bet365

Η Μάριμπορ δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα και η Μπότεφ Πλόβντιβ τής απέσπασε την ισοπαλία (2-2) για να κλείσει ευρωπαϊκό «ραντεβού» με τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Λίγο μετά τη λήξη του τελευταίου του φιλικού πριν την ευρωπαϊκή «αρένα» (1-0 τη Μακάμπι Νετάνια), ο Παναθηναϊκός έμαθε τον αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. . Η Μπότεφ Πλόβντιβ θα είναι αυτή που θα κληθεί να βγάλει νοκ-άουτ το «τριφύλλι» στον δρόμο του προς τη league phase του θεσμού.

Οι Βούλγαροι υπερασπίστηκαν τη νίκη τους στο πρώτο ματς (2-1) και «άντεξαν» στη Σλοβενία, πετώντας εκτός τη Μάριμπορ με την ισοπαλία 2-2. Έτσι πήραν τη σημαντική πρόκριση και έκλεισαν θέση στους αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ στις 25 Ιουλίου και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα μετά στη Φιλιππούπολη.

Ο Ρέπας άνοιξε το σκορ για τη Μάριμπορ στο 13', όμως τα τέρματα των Νουατσούκου και Ούγια στο 48' και το 60' έφεραν τούμπα το ματς. Ο Μπέουγκρε στο 80ο λεπτό έβαλε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης τους Σλοβένους, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα