Παναθηναϊκός: Εκτεταμένο rotation και πρεμιέρα με τριάρα για την Μπότεφ πριν το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Εκτεταμένο rotation και πρεμιέρα με τριάρα για την Μπότεφ πριν το ΟΑΚΑ

Newsroom
Μπότεφ Πλόβντιβ

bet365

Λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Europa League, η Μπότεφ Πλόβντιβ των επτά αλλαγών και του πρωταγωνιστή Σέκουλιτς (δύο γκολ) επικράτησε 3-1 στην έδρα της Βράτσα για την πρεμιέρα του βουλγάρικου πρωταθλήματος.

Με θετική αύρα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τη «μάχη» του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στον Παναθηναϊκό (25/07) η Μπότεφ Πλόβντιβ. Ο Ντούσαν Κέρκες έκανε εκτεταμένο rotation με επτά συνολικά αλλαγές σε σχέση με την ευρωπαϊκή πρόκριση κόντρα στη Μάριμπορ προ ημερών, όμως είδε την ομάδα να ανταποκρίνεται εξαιρετικά και να ξεκινά με το δεξί τις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Η Μπότεφ επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Βράτσα και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό βουλγάρικο πρωτάθλημα ήδη από την πρεμιέρα αυτού. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αντιπάλου του «τριφυλλιού» ήταν ο Μάρτιν Σέκουλιτς. Ο 25χρονος επιθετικός πέτυχε δύο τέρματα (54' & 57') από ισάριθμες ασίστ του Νουατσούκου και έθεσε γερές βάσεις τριπόντου. Ο Τζένοφ μείωσε για τους γηπεδούχους στο 60', αλλά στο 77' ο Καραμπέλιοφ διαμόρφωσε το 3-1.

Ως αλλαγή πέρασε στο ματς στο 70' ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης. Οι μοναδικοί παίκτες που ο Κέρκες κράτησε στη βασική του ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Μάριμπορ ήταν ο τερματοφύλακας Ίγκονεν, ο στόπερ Ταμ και οι μεσοεπιθετικοί Ίλιεφ και Ποπόφ.

Η ενδεκάδα της Μπότεφ: Ίγκονεν, Ουκάκι, Ταμ, Ντιαμπατέ, Γιορντάνοφ, Καραμπέλιοφ, Κόροσετς, Νουατσούκου (70' Μπαλογιάννης), Ποπόφ (70' Ετό), Ίλιεφ (59' Άκερε), Σέκουλιτς

@Photo credits: Botev Plovdid/IG

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα