ΠΑΟΚ: Ίδιοι οι πιθανοί αντίπαλοι και στο Europa League!

ΠΑΟΚ: Ίδιοι οι πιθανοί αντίπαλοι και στο Europa League!

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Απίστευτη εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ, καθώς η κληρωτίδα του Europa League τον έφερε αντιμέτωπο με το ίδιο ζευγάρι (Μάλμε - Κλάκσβικ) που κληρώθηκε και στο Champions League! Με τον ηττημένο του ζευγαριού, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League εάν ο Δικέφαλος αποκλειστεί από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Σε τρομερά κέφια η κληρωτίδα του Europa League. Διότι για τον ΠΑΟΚ το ζευγάρι δεν είχε καμία απολύτως διαφορά σε σχέση με αυτό που έμαθε για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League! Ο ΠΑΟΚ λοιπόν θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (εάν αποκλειστεί από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα) τον ηττημένο του ζευγαριού Μάλμε - Κλάκσβικ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα δώσει απόλυτη βάση στο συγκεκριμένο ζευγάρι, καθώς οτιδήποτε και να γίνει, ο επόμενος ευρωπαϊκός του αντίπαλος θα προκύψει από το Μάλμε - Κλάκσβικ. Εάν ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του συγκεκριμένου ζευγαριού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εάν όμως δεν τα καταφέρει και αποκλειστεί, τότε ο Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με τον ηττημένο του ζευγαριού αυτού.

Η πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 8 του Αυγούστου, με τη ρεβάνς να αναμένεται να διεξαχθεί μια εβδομάδα μετά, στις 15/08.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα