Αλόνσο: «Είμαστε έτοιμοι, δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε την Μπότεφ»

Αλόνσο: «Είμαστε έτοιμοι, δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε την Μπότεφ»

ελλαδα

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, έδειξε την σιγουριά του για την εικόνα της ομάδας του ενόψει των αγώνων με την Μπότεφ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ουρουγουανού τεχνικού του Τριφυλλιού:

Τι πρέπει να κάνει για να πάρει αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός; Σε ποιο επίπεδο ετοιμότητας είναι τώρα η ομάδα σας αγωνιστικά και πνευματικά;

«Η ομάδα είναι πολύ καλά, είναι έτοιμη, παίζει καλά. Μπορεί να ανταποκριθεί. Με τον χρόνο η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο, να έχουμε συγκέντρωση και ένταση, τα χαρακτηριστικά μας δηλαδή και να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας».

Έχετε καταλήξει στην αυριανή ενδεκάδα;

 

«Έχω αποφασίσει πως θα παίξω αλλά δεν θα σας το πω, βέβαια».

Έχετε εισπράξει την πίεση που υπάρχει για ευρωπαϊκή διάκριση;

«Όπου βλέπουμε μια δυσκολία, εγώ βλέπω μια ευκαιρία. Βλέπω μια λύση και έχω αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, εμπιστοσύνη στην διοίκηση. Όπως έχω ξαναπεί το φώτο φίνις θα είναι στις 31 Αυγούστου. Ο αντίπαλος αν και δεν ήταν φαβορί πέρασε την Μάριμπορ, είναι μια ομάδα με ποιότητα. Ομάδα δύσκολη, χρειάζεται σεβασμό. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε. Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Έχει δυνατά σημεία και άξιζε την πρόκριση».

Αράο: «Ξέρουμε την ευθύνη που έχουμε»

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Αράο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος τόνισε σχετικά με το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Μπότεφ τα εξής:

«Ξέρουμε την ευθύνη που έχουμε και ξέρουμε τι να κάνουμε. Έχουμε μια πίεση, όμορφη. Αύριο πρέπει να παίξουμε σωστά και να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε την νίκη και έπειτα την πρόκριση. Είναι ένα γνωστό γήπεδο το ΟΑΚΑ, ξέρουμε τις διαφορές με την Λεωφόρο. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει, να είναι στο πλευρό μας. Ξέρουμε τον αντίπαλο, τα δυνατά και τα αδύναμά του σημεία. Έχουμε δει βίντεο, δεν θέλω να πω περισσότερα. Είμαστε μια μέρα πριν τον αγώνα, ξέρω ότι έχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξουμε. Μας έχει μιλήσει για αυτό ο προπονητής, έχουμε κάνει πράγματα στην προπόνηση. Έχουμε την στρατηγική μας και προσβλέπουμε στην νίκη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα