Αλόνσο: «Mετά το 2-1 φοβηθήκαμε να παίξουμε»

Αλόνσο

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο μετά τη νίκη επί της Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το «δεξί» στη νέα σεζόν. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο υπέταξε την Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ με 2-1 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League ενόψει της ρεβάνς της Φιλιπούπολης. O Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τον αγώνα και στάθηκε στην πτώση της απόδοσης του Τριφυλλιού μετά το γκολ των Βούλγαρων, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του διαιτητή να μην αποβάλει τον Ετό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

«Ήμασταν ανώτεροι μέχρι και τη στιγμή που δεχτήκαμε γκολ. Ήταν ένα ματς που μπορούσε να είχε τελειώσει με έξι ή επτά γκολ. Υπήρχε μια φάση που ο αντίπαλος θα έπρεπε να μείνει με δέκα παίκτες. Από ένα σημείο και μετά ήταν σαν να φοβόμασταν να παίξουμε.

Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας για εμάς και για τους αντιπάλους ο τρίτος οπότε είχε περισσότερο ρυθμό. Θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σήμερα», ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα