Παναθηναϊκός: Με άγχος ο Άγιαξ, 1-0 τη Βοϊβοντίνα

Newsroom
Άγιαξ

bet365

Ο Αγιαξ επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Βοϊβοντίνα κι έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Europa League, εκεί όπου θα βρει τον νικητή του Μπότεφ- Παναθηναϊκός.

Ο Άγιαξ αγχώθηκε, παρουσιάστηκε ανέτοιμος κόντρα στη Βοϊβοντίνα, ωστόσο κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει 1-0 των Σέρβων στην Ολλανδία και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Ο Αίαντας πήρε αυτό που ήθελε και πλησίασε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, εκεί όπου θα βρεθεί ο νικητής του ζευγαριού Μπότεφ - Παναθηναϊκός.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και προσπάθησαν να βρουν το γκολ. Ωστόσο, η προσπάθεια του Τέιλορ σταμάτησε στο δοκάρι, το επόμενο καλό σουτ έδιωξαν οι Σέρβοι στη γραμμή, ενώ Φορμπς και Ακπομ δεν κατάφεραν από καλή θέση να σκοράρουν. Αντίθετα, η απόδοση του Άγιαξ στην επανάληψη ήταν κακή, ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε, με τη Βοϊβοντίνα να βρίσκει χώρους και να απειλεί. Οι Σέρβοι είχαν δοκάρι με τον Βουκάνοβιτς, αλλά και καλή ευκαιρία με τον Ιβάνοβιτς. Ο Φαριόλι πέρασε στο ματς τον Φαν ντεν Μπούμεν, ο οποίος και λύτρωσε την ομάδα του στο 86', όταν από σέντρα του Γκοντς κατάφερε με κεφαλιά να πετύχει το 1-0.

De tactische formaties van Ajax en Vojvodina tegenover elkaar.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα