Αλόνσο: «Παίξαμε πολύ καλά για εβδομήντα λεπτά, μας επηρέασε το γκολ και η έλλειψη ρυθμού»

Αλόνσο: «Παίξαμε πολύ καλά για εβδομήντα λεπτά, μας επηρέασε το γκολ και η έλλειψη ρυθμού»

Νίκος Αθανασίου
ελλαδα

bet365

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά και σε όσα οδήγησαν σε αλλαγή δεδομένων. Τι είπε για την προσθήκη του Τετέ και τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ουρουγουανού τεχνικού του Παναθηναϊκού μετά το 2-1 επί της Μπότεφ:

Για την αλλαγή στην εικόνα του αγώνα μετά το 70':

«Η ομάδα μου επί εβδομήντα λεπτά έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μετά υπήρξαν δύο παράγοντες που άλλαξαν τα δεδομένα. Το γκολ που σημείωσε ο αντίπαλος ήταν το πρώτο. Το δεύτερο ήταν πως είχαν καλύτερο ρυθμό. Ήταν το τέταρτο τους ματς, για εμάς το πρώτο. Το λάθος και η έλλειψη ρυθμού ήταν τα προβλήματα. Τους ξαναέβαλε στο παιχνίδι το γκολ».

Για τον Βιλένα και τον ρυθμό που είχε το παιχνίδι:

«Όλοι οι παίκτες κάνουν λάθη. Το σημαντικό είναι ο παίκτης να μπορεί να συνεχίσει και να δείχνει θάρρος. Έδειξε θάρρος. Για αυτό τον χειροκρότησα. Υποφέραμε από τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου, αγχωθήκαμε σε κάποιο σημείο και ο αντίπαλος πήρε πλεονέκτημα».

Για το αποτέλεσμα:

«Εξαρτάται από την πλευρά που το βλέπετε. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για μεγαλύτερη διαφορά. Ότι έγινε, έγινε, όμως. Δεν μπορούμε να κλαίμε. Έχουμε μια νίκη και πρέπει να την υπερασπιστούμε στον επόμενα αγώνα και να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τα πράγματα που κάνουμε άσχημα. Για να νικάς πρέπει να παίζεις καλά, όταν παίζεις καλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, για είκοσι λεπτά δεν παίξαμε καλά. Αποτελεί μια καλή αρχή. Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά γιατί δίνουν αυτοπεποίθηση. Μέχρι το 2-0 την είχαμε, μετά την χάσαμε».

Για τον Τετέ:

«Δεν συνηθίζω να μιλάω τον για τον καθένα ξεχωριστά. Μας δίνει μεγάλη όρεξη αυτή η μεταγραφή. Ο σύλλογος δούλεψε πολύ σκληρά για να τον φέρει εδώ. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε έτσι για να φέρουμε και άλλους παίκτες που θα μας βοηθήσουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα