Αράο στο Gazzetta: «Να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις, δεν κατηγορούμε κανέναν για το γκολ που δεχθήκαμε»

αράο

bet365

Ο Γουίλιαν Αράο μίλησε στο Gazzetta μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 επί της Μπότεφ και αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας στο πρώτο αυτό ματς, αλλά και στο τι πρέπει εκείνη να βελτιώσει ενόψει της ρεβάνς στην Βουλγαρία.

Ο Γουίλιαν Αράο, που αγωνίστηκε σε όλοκληρο το παιχνίδι απέναντι στην Μπότεφ, στο οποίο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1, παραχώρησε δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα μιλώντας τόσο για το συγκεκριμένο ματς όσο και για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι που έρχεται την Πέμπτη (01/08-21:00) κι αναμένεται να κρίνει την πρόκριση.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος είπε στο Gazzetta πως οι «πράσινοι» έκαναν ένα καλό παιχνίδι, αν λάβει κανείς υπόψη πως επρόκειτο για το πρώτο τους για τη νέα σεζόν. Είχαν τον έλεγχο του αγώνα για το μεγαλύτερος μέρος του κι έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να μπορέσουν να τις εκμεταλλευτούν σε ικανοποιητικό βαθμό.

Αναφορικά με το γκολ που δέχθηκε η ομάδα, εκείνος εξήγησε πως το «τριφύλλι» είχε καλή αμυντική συμπεριφορά συνολικά κι αυτό προκλήθηκε από ένα ατομικό λάθος. Έσπευσε βέβαια να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κατηγορηθεί ατομικά κάποιος παίκτης γι' αυτό, αφού σε μία ομάδα όλοι κερδίζουν μαζί και χάνουν μαζί. Ύψωσε έτσι... ασπίδα προς τον συμπαίκτη του, Τόνι Βιλένα, ο οποίος υπέπεσε στο λάθος που επέφερε το γκολ και αποδοκιμάστηκε κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο.

«Όπως πάντα ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για 80 λεπτά. Παίξαμε καλά στο διάστημα αυτό, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Ύστερα κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε ένα γκολ. Δεν κατηγορούμε κανέναν για το γκολ, είμαστε ομάδα. Νικάμε μαζί, χάνουμε μαζί. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Να προετοιμαστούμε καλύτερα και να βελτιωθούμε για να κερδίσουμε την επόμενη εβδομάδα».

Όσον αφορά το τι θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ο Παναθηναϊκός στην ρεβάνς της Βουλγαρίας, ο Αράο ξεκαθάρισε πως αυτό που εκείνος πιστεύει πως πρέπει να βελτιωθεί είναι οι αποφάσεις της ομάδας στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου. Μάλιστα, ο ίδιος πιστεύει πως με την βελτίωση της συνθήκης αυτής, θα έρθει ευκολότερα και το γκολ.

«Πρέπει να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Ήμασταν καλοί στο να χτίζουμε από πίσω και να φτιάχνουμε ευκαιρίες, οπότε με λίγο καλύτερες αποφάσεις μπροστά θα είχαμε σκοράρει και περισσότερα γκολ. Στην άμυνα νομίζω μαρκάραμε καλά και προστατεύαμε την περιοχή μας, αλλά σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούμε. Ωστόσο επειδή ήταν το πρώτο μας παιχνίδι για φέτος, θεωρώ ότι παίξαμε καλά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα