Παναθηναϊκός: Η Μπότεφ ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με τη Λοκομοτίβ

Μπότεφ Πλόβντιβ

bet365

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για το δεύτερο προκριματικό του Europa League η Μπότεφ Πλόβντιβ αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Λοκομοτίβ στο τοπικό ντέρμπι.

Απώλεια βαθμών για την Μπότεφ Πλόβντιβ πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Στο ντέρμπι της Φιλιππούπολης η Λοκομοτίβ ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις και κατάφερε να φύγει με τον πόντο της ισοπαλίας από την έδρα της τοπικής αντιπάλου. Επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων και της αστυνομίας πριν το ματς. Βασικός για τους γηπεδούχους ο Έλληνας δεξιός μπακ, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.

Μόλις δυο αλλαγές για την Κυπελλούχο Βουλγαρίας, με τον Μπερνάτ να είναι στην εστία αντί του Ιγκόνεν και τον Ίλιεφ αριστερό εξτρέμ αντί του Νουατσούκβου. Η Μπότεφ παρατάχθηκε σε σχηματισμό 4-2-3-1. Μιλίνκοφ, Ταμ, Κόντε και Μπαλογιάννης στην άμυνα, Ετό'ο - Περέρα στο δίδυμο στον άξονα. Ποπόφ στο «10» και Ακέρε δεξί εξτρέμ. Μοναδικός προωθημένος ο Ουτζά.

Ο Ίλιεφ άνοιξε το σκορ στο 17', οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 56' με τον Ντέλο και στο 72' ο Ουκάκι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ βρήκε τελικά το γκολ της ισοφάρισης με τον Λαμί στο 90+2'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα