Παναθηναϊκός: Ο πονοκέφαλος με τους Βιλένα-Σένκεφελντ και οι διαθέσιμες ποιοτικές επιλογές

Παναθηναϊκός: Ο πονοκέφαλος με τους Βιλένα-Σένκεφελντ και οι διαθέσιμες ποιοτικές επιλογές

Ο πονοκέφαλος με τους Ολλανδούς και οι διαθέσιμες ποιοτικές επιλογές

bet365

Μπαρτ Σένκεφελντ και Τόνι Βιλένα ταλαιπωρούνται από ίωση, είναι αμφίβολοι ενόψει Μπότεφ αλλά ο Ντιέγκο Αλόνσο διαθέτει στις θέσεις αυτές πολύ αξιόπιστες λύσεις.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις το απόγευμα της Κυριακής και η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της ρεβάνς με την Μπότεφ, μετά το ρεπό του Σαββάτου, έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς ο Μπαρτ Σένκεφελντ και ο Τόνι Βιλένα ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα.

Η πορεία της ίωσης και η αντίδραση του οργανισμού τους θα κρίνει το αν θα προλάβουν να μπουν στο αεροπλάνο το πρωί της Τετάρτης για την Φιλιππούπολη, έχοντας χάσει, όμως, τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Η κατάσταση των Ολλανδών προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Ουρουγουανό τεχνικό, καθώς ήταν στις βασικές του επιλογές, ωστόσο, στο έμψυχο δυναμικό του Τριφυλλιού υπάρχουν διαθέσιμες ποιοτικές επιλογές που βρίσκονται στη... πόρτα της ενδεκάδας.

Στο κέντρο της άμυνας δεσπόζει η παρουσία του Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος αντικατέστησε τον Σένκεφελντ στο φινάλε του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ ενώ υπάρχει και η πιθανότητα της οπισθοχώρησης του Αράο, ο οποίος πέρσι είχε συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Γεντβάι.

Όσον αφορά την μεσαία γραμμή; Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς και ο Άνταμ Τσέριν αποτελούν δύο επιλογές που αν είχαν ξεκινήσει προετοιμασία με το υπόλοιπο σύνολο και δεν καθυστερούσαν να ενσωματωθούν λόγω του Euro2024, θα βρίσκονταν ήδη σε μία από τις βασικές θέσεις στον άξονα.

Τόσο ο Σέρβος όσο και ο Σλοβένος χαφ βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και ένας εκ των δύο, αναμένεται να ξεκινήσει στο δεύτερο παιχνίδι με τους Βούλγαρους.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα