Το Gazzetta στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού και στα άδυτα ενός γηπέδου που θυμίζει… Χαριλάου! (vids)

ελλαδα

bet365

Το Gazzetta παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ματς με την Μπότεφ και σας μεταφέρει εικόνα από τα άδυτα του γηπέδου της βουλγαρικής ομάδας.

Αποστολή στο Πλόβντιβ: Γιάννης Σαπουντζάκης

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης την τελευταία του προπόνηση πριν την ρεβάνς με αντίπαλο την Μπότεφ Πλόβντιβ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. Το Gazzetta βρέθηκε στην εξέδρα του γηπέδου και παρακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος των ποδοσφαιριστών του Ντιέγκο Αλόνσο.

Αξιοσημείωτο πως οι παίκτες του τριφυλλιού αποτέλεσαν πόλο έλξης και για τους Βούλγαρους συναδέλφους που δεν έχασαν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν από κοντά, στο χρονικό διάστημα που τους επιτράπηκε.

Ασφαλώς και σε εμάς τους Έλληνες επισκέπτες, το νεόδμητο γήπεδο της Μπότεφ Πλόβντιβ, το οποίο άνοιξε τις πύλες του τον περασμένο Απρίλιο, θύμισε σε πολύ μεγάλο βαθμό την έδρα του Άρη, το «Κλεάνθης Βικελίδης». Κάτι τα κίτρινα και μαύρα καρεκλάκια, κάτι το σχήμα και οι σουίτες, μας έφεραν στο μυαλό το «Χαριλάου». Όπως ενημερωθήκαμε, έχει ολοκληρωθεί μόνο η πρώτη φάση των έργων, καθώς αναμένεται να κατασκευαστούν ακόμα εστιατόρια και χώροι αναψυχής για τα παιδιά.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, το γήπεδο θα είναι γεμάτο, αυτό δεν συμβαίνει στην πλειοψηφία των εντός έδρας αγώνων της Μπότεφ. Με εξαίρεση το τοπικό ντέρμπι απέναντι στην Λοκομοτίβ αλλά και τα ματς με την Λέφσκι Σόφιας και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, οι φίλαθλοι που παρακολουθούν τα υπόλοιπα ματς δεν ξεπερνούν τις 10,000.

Για να φτάσουμε από την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου στην εξέδρα από την οποία παρακολουθήσαμε την προπόνηση του Παναθηναϊκού, χρειάστηκε να περάσουμε από τα… άδυτα του γηπέδου της Μπότεφ. Μέσα από την φυσούνα και από εκεί πίσω από το τέρμα και μπροστά από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών. Στην είσοδό της, ξεχωρίζει και ένα γκράφιτι που τιμά την μνήμη του δολοφονημένου Βούλγαρου οπαδού, Τόσκο.

ελλάδα

Όσο ήταν σε εξέλιξη το πρόγραμμα των πράσινων, οι προετοιμασίες για την αναμέτρηση της Πέμπτης, ήταν σε εξέλιξη. Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή, ήταν τα μεγάλα μεταλλικά βαρέλια με μπύρα έξω από τη θύρα των επισήμων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα