Μπότεφ - Παναθηναϊκός: Να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι»

Newsroom
Η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Μπότεφ

bet365

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Μπότεφ Πλόβντιβ στη Βουλγαρία και θέλει να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησε με το υπέρ του 2-1 στο ΟΑΚΑ παίρνοντας την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η μισή δουλειά για να βρεθεί στον τρίτο προκριματικό του Europa League έγινε για τον Παναθηναϊκό πριν μια εβδομάδα στο ΟΑΚΑ με το 2-1 επί της Μπότεφ Πλόβντιβ. Απόψε (21:00, CosmoteSport 1) στη Βουλγαρία οι «πράσινοι» θέλουν να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν στην Αθήνα, αποδεικνύοντας ότι είναι το φαβορί και εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

«Να είμαστε σε ολόκληρο τον αγώνα όπως στα πρώτα εβδομήντα λεπτά του ΟΑΚΑ», δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, με τον Ουρουγουανό προπονητή του «τριφυλλιού» να μην υπολογίζει τους Σένκεφελντ και Βιλένα οι οποίοι δεν ταξίδεψαν λόγω ίωσης.

Αντίθετα στη διάθεση του Αλόνσο για πρώτη φορά είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Τετέ, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής. Όσον αφορά την επικρατέστερη ενδεκάδα, στο μυαλό του Ντιέγκο Αλόνσο φαίνεται πως βρίσκονται οι εξής:

Ο Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Μλαντένοβιτς, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Ίνγκασον με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Ο Αράο μαζί με τον Τσέριν οι δύο κεντρικό μέσοι. Μαντσίνι, Τζούρισιτς στα «φτερά», ο Μπακασέτας επιτελικός μέσος και στη κορυφή ο Γερεμέγεφ. Θέση στο αρχική σχήμα διεκδικούν και οι Μαξίμοβιτς, Κώτσιρας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα