Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές του «τριφυλλιού» στους δύο αγώνες με τον Άγιαξ

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκού στους δύο αγώνες με τον Άγιαξ

bet365

Η UEFA όρισε τους διαιτητές στους αγώνες του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε χθες με 4-0 στην Βουλγαρία της Μπότεφ Πλόβντιβ και εξασφάλισε την συμμετοχή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, έμαθε τους δύο διαιτητές που θα διευθύνουν τα δύο παιχνίδια που θα δώσει εκεί απέναντι στον Άγιαξ.

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την επόμενη Πέμπτη (08/08-21:00) διαιτητής θα είναι ο Σλοβάκος Φίλιπ Γκρόβα. Βοηθοί του θα είναι οι Ντάνιελ Πόλατσεκ και Πέτερ Μπέντναρ ενώ τέταρτος θα είναι ο Λούκας Ντβίζβακ. Στο VAR θα βρίσκονται οι Σάσα Στέγκεμαν και Ντάνιελ Σλάγκερ.

Στο δεύτερο ματς που θα λάβει χώρα στο Άμστερνταμ και την «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» στις 15 του Αυγούστου «άρχων» της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγλος Κρις Κάβανο. Βοηθοί του θα είναι οι Λι Μπετς και Τζέιμς Μέινγουέιρινγκ ενώ τέταρτος θα είναι ο Σαμ Μπάροτ. Στο VAR θα βρίσκονται οι Πίτερ Μπανκς και Νικ Χόπτον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα