Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού της Γιαγκελόνια με την Μπόντο Γκλιμτ

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού της Γιαγκελόνια με την Μπόντο Γκλιμτ

παναθηναϊκός

bet365

Καλά νέα έφερε στον Παναθηναϊκό η σημερινή κλήρωση, αφού οι «πράσινοι», αν προκριθούν κόντρα στον Άγιαξ, θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο του ζευγαριού της Μπόντο Γκλιμτ με την Γιαγκελόνια.

Η κληρωτίδα «χαμογέλασε» στον Παναθηναϊκό, αφού τον έφερε αντιμετώπο με την ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι της Μπόντο Γκλιμτ με την Γιαγκελόνια, αν φυσικά εκείνος ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ. Στο θετικό αυτό σενάριο το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας στις 22 Αυγούστου ενώ το δεύτερο μία εβδομάδα αργότερα στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» μπόρεσαν έτσι να αποφύγουν το μεγάλο εμπόδιο που υπήρχε στο υπογκρούπ τους, που ήταν η Μπεσίκτας και η οποία αποτελούσε το μόνο «φόβητρο» που υπήρχε σ' αυτό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αν τελικά η ομάδα του «τριφυλλιού» φτάσει σε αυτό το σημείο του Europa League, σημαίνει οτι έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην League Phase είτε αυτής της διοργάνωσης, είτε του Conference.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα