Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Βαγιαννίδης με ενοχλήσεις στον δικέφαλο

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Βαγιαννίδης με ενοχλήσεις στον δικέφαλο

Βασίλης Μπαλατσός
Βαγιαννίδης - Παναθηναϊκός

bet365

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ ο Γιώργος Βαγιαννίδης έκανε ατομικό με ενοχλήσεις στον δικέφαλο, όπως και ο Γιώργος Νίκας.

Ανησυχία για τον Ντιέγκο Αλόνσο λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στο ΟΑΚΑ. Όπως έκαναν γνωστό οι Πράσινοι ο Γιώργος Βαγιαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (5/8), καθώς ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στον δικέφαλο, όπως και ο Γιώργος Νίκας, ο οποίος όμως είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Θυμίζουμε πως για το δεξί άκρο της άμυνας ο Αλόνσο υπολογίζει τόσο στον Γιάννη Κώτσιρα, όσο και στον Τζορντ Μπάλντοκ.

«Την προετοιμασία του με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη στο «Γ. Καλαφάτης» συνέχισε ο Παναθηναϊκός ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Άγιαξ (08/08, 21:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιώργος Βαγιαννίδης και Γιώργος Νίκας λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη το απόγευμα», ανεφέρει στην ενημέρωση του ο Παναθηναϊκός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα