Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Μαξ στα πράσινα, αμφίβολος ο Βαγιαννίδης

Ο Φίλιπ Μαξ του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Φίλιπ Μαξ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα ενώ ο Γιώργος Βαγιαννίδης έκανε και πάλι ατομικό και δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Άγιαξ.

Μ' ένα θετικό κι ένα αρνητικό νέο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (08/08-21:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο Φίλιπ Μαξ, που ανακοινώθηκε χθες από το «τριφύλλι», έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα συμμετέχοντας κανονικά σε όλο το πρόγραμμα.

Δεν συνέβη το ίδιο και με τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος ούτε σήμερα μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας, αφού συνέχισε να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι έτσι πολύ δύσκολα θα τεθεί στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο για τον αγώνα με τον «Αίαντα». Ατομικό έκανε και ο Γιώργος Νίκας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Η επόμενη προπόνηση των «πρασίνων» είναι προγραμματισμένη το απόγευμα της Τετάρτης (07/08), μετά το τέλος της οποίας θα βγει και η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άγιαξ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα