Νόα: «Πεντάρα» στη Σιράκ πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Βασίλης Μπαλατσός
Νόα

bet365

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια η Νόα συνέτριψε την Σιράκ, εκτός έδρας, με το ευρύ 5-0.

Η Νόα επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League τέσσερις ημέρες πριν τη ρεβάνς της νίκης της με 3-1 κόντρα στην Ένωση, στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνέτριψε τη Σιράκ στο πρωτάθλημα Αρμενίας με 5-0, εκτός έδρας.

Η αντίπαλος του Δικεφάλου έκανε πέντε αλλαγές σε σχέση με τη νίκη της κόντρα στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Αμπαρτζουμιάν, Μουραντιάν, Ομάρ, Γκρεγκόριο και Τσινάρι ξεκίνησαν βασικοί αντί των Φερέιρα, Άιας, Σανγκαρέ, Μιλίκοβιτς και Πάμπλο Σάντος. Ο τερματοφύλακας - σκόρερ Τσαντσάρεβιτς ήταν στην εστία, με τους Θοράρινσον, Γκονσάλο Σίλβα, Σεργκέι Μουραντιάν και Αμπαρντζουμιάν στην άμυνα. Στο κέντρο οι Γκαμπός, Ομάρ και Μανβελιάν ενώ στην επίθεση ήταν οι Πινσόν, Γκρεγκόριο και Τσινάρι.

Ο Γκρεγκόριο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 2' και στο 19' ο Τσινάρι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με πλασέ. Ο ίδιος παίκτης βρήκε εκ νέου δίχτυα στο 54'. Στο 83' ο Φερέιρα έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ και στο 90' ο Αίας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Νόα: Τσαντσάρεβιτς, Γκονσάλο Σίλβα, Θοράρισον, Αμπαρτζουμιάν (81’ Μεντόσα), Μουραντιάν, Γκαμπός (46’ Άιας), Μανβελιάν (64’ Σανγκαρέ), Ομάρ, Πινσόν, Γκρεγκόριο (64' Έλντερ Φερέιρα), Τσινάρι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα