ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει στα Playoff του Europa και μαθαίνει αντίπαλο το βράδυ της Τετάρτης

ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει στα Playoff του Europa και μαθαίνει αντίπαλο το βράδυ της Τετάρτης

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει στα Playoffs του Europa League, με τον αντίπαλό του να γίνεται γνωστός το βράδυ της Τετάρτης (14/8), ανάμεσα σε Σάντα Κολόμα και Ρίγα.

Παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε, ο ΑΠΟΕΛ δεν κατόρθωσε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από το ματς της Σλοβακίας κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η ομάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο έμεινε στο «μηδέν» με τη Σλόβαν στο ΓΣΠ και αποχαιρέτησε το Champions League.

Ωστόσο, παρά τον αποκλεισμό, η ευρωπαϊκή συνέχεια του ΑΠΟΕΛ είναι δεδομένη. Οι πρωταθλητές Κύπρου θα αγωνιστούν στα Playoff του Europa League, με στόχο την είσοδο στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA. Αντίπαλος θα είναι είτε η Σάντα Κολόμα, είτε η Ρίγα, με τη δεύτερη να έχει το προβάδισμα με 2-0 από το πρώτο παιχνίδι, και τη ρεβάνς να διεξάγεται στην έδρα της, το βράδυ της Τετάρτης (14/8).

Αν δεν τα καταφέρει στα Playoff, ο ΑΠΟΕΛ θα μπει στο League Phase του Conference League, το οποίο είχε εξασφαλίσει από την πρόκρισή του στον 3ο προκριματικό του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα