ΠΑΟΚ: Την Πέμπτη θα μάθει την αντίπαλό του στα Play Off του Europa

ΠΑΟΚ: Την Πέμπτη θα μάθει την αντίπαλό του στα Play Off του Europa

Newsroom
paok eurokinsi

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μία εκ των Τσέλιε της Σλοβενίας ή τη Σάμροκ Ρόβερς της Ιρλανδίας, στα Play Off του Europa League. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου στην Τούμπα και η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα μετά.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απόψε (13/8), έχασε από τη Μάλμε στην Τούμπα με 4-3 στην παράταση και σε συνάρτηση το 2-2 που απέσπασε στη Σουηδία στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού για τον 3ο Προκριματικό του Champions League, δεν κατάφερε να προκριθεί στα Play Off της διοργάνωσης.

Ομως το ευρωπαϊκό ταξίδι του Δικέφαλου θα συνεχιστεί, αφού ούτως ή άλλως οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν εξασφαλίσει μία θέση στη League Phase του Conference League. Ωστόσο θα επιδιώξουν να συμμετάσχουν σε εκείνη του Europa, καθώς θα παίξουν στα Play Off του όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Τσέλιε της Σλοβενίας ή την Σάμροκ Ρόβερς της Ιρλανδίας.

Ο Δικέφαλος θα μάθει την Πέμπτη (15/8) τον αντίπαλό του στα Play Off, καθώς θα είναι ο νικητής του παραπάνω ζευγαριού και τότε θα διεξαχθεί στο Δουβλίνο η ρεβάνς του 1-0 που κέρδισε τη Τσέλιε μία εβδομάδα πριν.

Με γνώμονα τον τωρινό προγραμματισμό, τα δύο παιχνίδια της σειράς θα γίνουν στις 22 και 29 του μηνός, ενώ στον πρώτο αγώνα ο ΠΑΟΚ θα είναι γηπεδούχος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα