Europa League: Έκανε την ανατροπή κι έκλεισε... ραντεβού με τον ΠΑΟΚ η Σάμροκ Ρόβερς

Σάμροκ Ρόβερς

bet365

Τη Σάμροκ Ρόβερς θα βρει μπροστά του στα Play Off του Europa League ο ΠΑΟΚ, αφού οι Ιρλανδοί γύρισαν τούμπα το ζευγάρι με την Τσέλιε και πήραν την πρόκριση στην παράταση (3-1).

Μετά τον σκληρό αποκλεισμό από τη Μάλμε, ο ΠΑΟΚ... περίμενε να μάθει τον αντίπαλό του στα Play Off του Europa League. Στο match-ball του για είσοδο στο League Phase της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρει μπροστά του τη Σάμροκ Ρόβερς από την Ιρλανδία.

Οι Ιρλανδοί έκαναν την ανατροπή κόντρα στην Τσέλιε και με νίκη 3-1 στην παράταση άφησαν πίσω τους την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς για να κλείσουν ραντεβού με την ομάδα του Λουτσέσκου. Βατς και Φαρούτζα στο 37' και το 41' έδωσαν στη Σάμροκ προβάδισμα, αλλά ο Κάρνιτσικ στο 83' έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί, τη διαφορά έκανε ο Μπούρκε ο οποίος στο 96' χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο ματς θα λάβει χώρα στις 22 Αυγούστου στην Τούμπα, ενώ η ρεβάνς μια εβδομάδα μετά στις 29 του μήνα στην Ιρλανδία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα