Αλόνσο για το Αγιαξ - Παναθηναϊκός: «Περηφάνια είναι η σωστή λέξη»!

παο

bet365

Πικραμένος για τον τρόπο του αποκλεισμού, εξαντλημένος από την έκβαση του ματς, αλλά και περήφανος για τους παίκτες του εμφανίστηκε μετά την αναμέτρηση ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο που ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο.

Αναλυτικά ο Ουρουγουανός τεχνικός του Παναθηναϊκού, που χειροκροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας, τόνισε μετά από το εξαντλητικό ματς θρίλερ με τον Αγιαξ: «Είμαστε περήφανοι για αυτά που έκαναν οι παίκτες. Περηφάνια είναι η σωστή λέξη. Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε τοπ αντίπαλο, σε μια τρομερή έδρα. Είχαμε προσωπικότητα. Λυπούμαστε που δεν θα συνεχίσουμε. Αφιερώνουμε την προσπάθεια μας στους φιλάθλους μας. Μακάρι να μπορούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να έχουμε βελτίωση. Τώρα είναι το ματς της Κυριακής. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Όλα. Λυπούμαστε που δεν θα έχει κόσμο. Είμαστε πεπεισμένοι πως οι φίλαθλοι θα μας ακολουθούν και θα είναι δίπλα μας. Όπου και αν παίζουμε αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα