ΑΠΟΕΛ: Το μεγάλο δίλημμα του Γκαγιέγο

ΑΠΟΕΛ: Το μεγάλο δίλημμα του Γκαγιέγο

Newsroom
ΓΚΑΓΙΕΓΟ
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σημαντική πρόκληση καθώς προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την RFS Ρίγας στη Λετονία για τα play-offs του Europa League.

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει χωρίς δύο βασικούς παίκτες, γεγονός που περιπλέκει το έργο του Νταβίδ Γκαγιέγο. Ο Ράντοσαβ Πέτροβιτς δεν θα είναι στη διάθεση της ομάδας λόγω αποβολής, ενώ ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό δεν επιτρέπεται να ταξιδέψει, εξαιτίας περιορισμών που αφορούν την είσοδό του στη Ζώνη Σένγκεν. Αυτές οι απουσίες αναγκάζουν τον Ισπανό να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις.

Η κάλυψη της θέσης του Σαρφό φαίνεται πιο ξεκάθαρη, με τον Σέρχιο Τεχέρα να αποτελεί την προφανή επιλογή. Ωστόσο, η απουσία του Πέτροβιτς φέρνει μεγαλύτερες προκλήσεις στην αμυντική γραμμή. Ο πολύπειρος Σέρβος αποτέλεσε κεντρικό πυλώνα και η απουσία του αφήνει σημαντικό κενό που πρέπει να καλυφθεί.

Αν το χρονικό σημείο της αναμέτρησης ήταν διαφορετικό, η παρουσία του Κωνσταντίνου Λαΐφη που δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα θα έδινε σαφή λύση. Ο Κύπριος αμυντικός έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, όμως χρειάζεται χρόνος για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, καθώς έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες.

Οι επιλογές για την αντικατάσταση του Πέτροβιτς είναι περιορισμένες. Ο Γκαγιέγο σκέφτεται είτε να τοποθετήσει τον Σούσιτς στο κέντρο της άμυνας και τον Τσεπάκ στο δεξί άκρο, είτε να επιλέξει τον Σιπριάνο για την αμυντική γραμμή. Παράλληλα, το ενδεχόμενο χρήσης τριάδας στην άμυνα, όπως έγινε στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σλόβαν, θεωρείται λιγότερο πιθανό σε αυτή τη φάση, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα