ΑΠΟΕΛ: Στη Λετονία για το τέλειο βήμα

ΑΠΟΕΛ: Στη Λετονία για το τέλειο βήμα

Newsroom
apoel_letonia
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ήδη στη Λετονία, προετοιμαζόμενος για τον κρίσιμο αγώνα με τη Ρίγα, στο πλαίσιο των play-offs του Europa League. Η ομάδα της Λευκωσίας θα δώσει μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει πλεονέκτημα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της ομάδας, Νταβίδ Γκαγιέγο, θα οριστικοποιήσει τις επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Θα απουσιάσουν οι Πέτροβιτς, Σαρφό και Ντονγκαλά, οι οποίοι δεν είναι στη διάθεσή του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα αντιμετωπίζει τον αγώνα με τη δέουσα σοβαρότητα και δεν θεωρεί δεδομένη την πρόκριση. «Εχουμε στόχο να κάνουμε το πρώτο βήμα, αλλά γνωρίζουμε ότι η Ρίγα είναι πολύ σοβαρή ομάδα που πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με προσοχή. Δεν συμμεριζόμαστε την άποψη ότι είμαστε το απόλυτο φαβορί και περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, αναλύοντας τον αντίπαλο, και θα αγωνιστούμε για ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει προβάδισμα για τον επαναληπτικό στη Λευκωσία».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ρίγα, Βίκτορς Μορόζς, εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον ΑΠΟΕΛ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ποιοτική και έμπειρη ομάδα, η οποία βελτιώνεται συνεχώς. Δεν είμαστε το φαβορί σε αυτή τη σειρά, αλλά θα παλέψουμε με όλη μας τη δύναμη. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας απέναντι σε έναν αντίπαλο αυτού του επιπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα