Μπράντλεϊ: «Φαβορί και καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, ξέρουμε τι σημαίνει Τούμπα»

Η συνέντευξη Τύπου της Σάμροκ στο γήπεδο της Τούμπας

bet365

Τι δήλωσαν ο προπονητής, Στέφαν Μπράντλεϊ, αλλά και ο ποδοσφαιριστής της της Σάμροκ Ρόβερς, Λι Γκρέις, στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Στέφαν Μπράντλεϊ, προπονητής της Σάμροκ, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ «φαβορί και καλύτερη ομάδα», μαζί του συμφώνησε και ο Λι Γκρέις που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ιρλανδικής ομάδας στην συνέντευξη Τύπου, πριν από την τελευταία προπόνηση των Ρόβερς στο γήπεδο της Τούμπας.

«Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με καλής ποιότητας παίκτες. Τα τελευταία χρόνια έχουμε παίξει κόντρα σε πολλές μεγάλες ομάδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάμε μετά στον επαναληπτικό στην έδρα μας.

Ναι, το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι καλύτερη, μεγαλύτερη ομάδα. Δεχόμαστε με χαρά αυτήν την πρόκληση. Αλλά στο τέλος της ημέρας, η πρόκριση θα παιχτεί στο γήπεδο και σε δύο αναμετρήσεις», σχολίασε αρχικά ο προπονητής της Σάμροκ, Στέφαν Μπράντλεϊ για να προσθέσει αναφορικά με την Τούμπα και την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα Play Off του UEFA Europa League.

«Έχουμε ακούσει πολλά για την καυτή Τούμπα, αν είναι για παράδειγμα 20.000 μέσα στο γήπεδο, θα ακούγονται σαν 40.000. Ανυπομονούμε να ζήσουμε αυτήν την ατμόσφαιρα. Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν από τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι έχει πολλούς επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, για παράδειγμα ο παίκτης (σ.σ. Κουλιεράκης) που φεύγει με μεταγραφή».

Ο Λι Γκρέις εκπροσώπησε τους παίκτες της Σάμροκ στη συνέντευξη Τύπου και από την πλευρά του δήλωσε:

«Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, θέλουμε το καλύτερο δυνατό για να μεταφέρουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε μία επιθετική ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα