Λουτσέσκου: «Δεν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κουλιεράκη, ικανοποιημένος με την εμφάνιση αλλά δεν επαναπαυόμαστε»

Λουτσέσκου: «Δεν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κουλιεράκη, ικανοποιημένος με την εμφάνιση αλλά δεν επαναπαυόμαστε»

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Για τη νίκη κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς με 4-0 από τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται... αγκαλιά με την πρόκριση στο League Phase του Europa League καθώς επικράτησε με 4-0 της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε τόσο για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του όσο και για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που αποθεώθηκε από τον κόσμο του Δικεφάλου.

Αναλυτικά:

«Είμαι ικανοποιημένος, είδα ωραία πράγματα από την ομάδα γενικότερα. Κίνηση χωρίς την μπάλα ας πούμε. Σε κάθε περίπτωση δεν χαλαρώνουμε, ξέρουτμε πως είναι τέτοιου είδους παιχνίδια στην έδρα τους και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς».

Για το «αντίο» στον Κουλιεράκη από τον κόσμο: «Αρχικά δεν είναι το τελευταίο του παιχνίδι, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Ο Κουλιεράκης θα είναι μαζί μας την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα είναι εδώ»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα