ΠΑΟΚ: Standing ovation για τον Κουλιεράκη στην Τούμπα (vid)

ΠΑΟΚ: Standing ovation για τον Κουλιεράκη στην Τούμπα (vid)

Newsroom
koulierakis_eurokinisi.jpg

bet365

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Δικεφάλου με την Σάμροκ Ρόβερς.

Με το 1,5 - και κάτι - πόδι στο League Phase του Europa League είναι ο ΠΑΟΚ, μετά το 4-0 που επικράτησε απόψε (22/8) της Σάμροκ Ρόβερς στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού για τα Play Off της διοργάνωσης.

Ενα ματς όπου κατά πάσα πιθανότητα ήταν το τελευταίο του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Τούμπα, καθώς ο Ελληνας στόπερ έχει ήδη ανακοινωθεί από τη Βόλφσμπουργκ και θα ενσωματωθεί στους «λύκους» μετά τη σειρά των αγώνων με το ιρλανδικό club.

Αυτόματα ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, κάτι που φάνηκε από την προθέρμανση όπου μόλις βγήκε στον αγωνιστικό χώρο άκουσε το όνομά του ρυθμικά από την εξέδρα.

Στις καθυστερήσεις και με το σκορ στα επίπεδα του 3-0 ο Δικέφαλος κέρδισε πέναλτι και κυρίως από τον κόσμο τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο να πάρει την μπάλα και να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών.

Τελικά μετά από συνεννόηση και με τον πάγκο την ευθύνη ανέλαβε ο Φιόντορ Τσάλοφ παρότι οι φίλαθλοι «ήθελαν» εκείνον, ενώ ο ίδιος σε μία κίνηση αλτρουισμού έδειχνε τον Ρώσο συμπαίκτη του.

Κάτι ανάλογο έπραξε και αμέσως μετά την άστοχη εκτέλεσή του όπου αρχικά απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρε και ύστερα πήρε μεν το «ριμπάουντ» αλλά το πλασέ του βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, δείχνοντας έτσι πως βάζει την ομάδα πάνω από όλα.

dsa

Λίγο αργότερα και ενώ ο ΠΑΟΚ βρήκε και 4ο γκολ ήρθε το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, όπου και γνώρισε την αποθέωση.

Οργάνωσε τα «όλε-όλε» των παικτών με τους οργανωμένους και όλη η Τούμπα ήταν... στο πόδι για χάρη του.

Το όνομά του δονούσε την ατμόσφαιρα και εκείνος εμφανώς συγκινημένος ευχαριστούσε όλο τον κόσμο.

Πάντως ο Ράζβαν Λουτσέσκου άφησε, μέσω των όσων είπε στη NOVA, να εννοηθεί πως δεν έπεσαν σήμερα οι τίτλοι τέλους της «ασπρόμαυρης» παρουσίας του, τουλάχιστον επί του παρόντος. «Δεν είναι το τελευταίο του παιχνίδι, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Ο Κουλιεράκης θα είναι μαζί μας την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα είναι εδώ», σχολίασε σχετικά.

ΦΣΔΑ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα