ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός: Πότε και τι ώρα είναι οι ευρωπαϊκές τους ρεβάνς

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει «αγκαλιάσει» την πρόκρισή του στο League Phase του Europa League, ενώ ο Παναθηναϊκός παραμένει στο «κόλπο» για να βρεθεί σε εκείνο του Conference League.

Τα πρώτα του ματς για τα Play Off του Europa League και του Conference League έδωσαν απόψε (22/8) ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται με το 1,5 - και πλέον - πόδι στη League Phase του τουρνουά του, καθώς επικράτησε 4-0 της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα και επί της ουσίας μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (29/8) όπου και θα φιλοξενηθεί στις 22:00 το βράδυ από την ιρλανδική ομάδα.

Την ίδια ημέρα και μία ώρα πριν (21:00) το «τριφύλλι» θα υποδεχθεί τη Λανς στο δικό του δεύτερο ματς της σειράς με τη γαλλική ομάδα και στη ρεβάνς του 2-1 που έχασε πριν από λίγο στο Stade Bollaert-Delelis.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα