Σάμροκ Ρόβερς - Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ 1-1: Πέταξε ξανά βαθμούς πριν από τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Newsroom
Σάμροκ Ρόβερς

bet365

Νέα απώλεια για τη Σάμροκ Ρόβερς, η οποία έσωσε μεν τον βαθμό με γκολ στο φινάλε (1-1) αλλά απέτυχε να επιστρέψει στις επιτυχίες ενόψει της ρεβάνς των play-off του Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η Σάμροκ Ρόβερς εξακολουθεί να κινείται σε ρηχά νερά. Ενόψει της ρεβάνς απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα play-off του Europa League (29/8), η ιρλανδική ομάδα τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ, αν και στο φινάλε κατάφερε τουλάχιστον να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Το βαρύ 4-0 στο ματς της Τούμπας φαίνεται να είχε ακόμα την επίδρασή του στη ψυχολογία των Ιρλανδών, οι οποίοι σπατάλησαν ένα πρώτο μέρος που κινήθηκε στο 0-0. Τα πράγματα μάλιστα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους γηπεδούχους στο 74΄, όταν ο Πάτρικ Χίκεϊ άνοιξε το σκορ κι έβαλε σε θέση οδηγού την Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ.

Τελικά οι γηπεδούχοι απέφυγαν την ήττα με γκολ ισοφάρισης του Μαντρουά στο 88΄για να αποφύγουν την ήττα, με τον βαθμό να τους διατηρεί σε απόλυτή ισορροπία στη βαθμολογία με την αντίπαλό της (5η θέση στην ισοβαθμία).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα