ΑΠΟΕΛ: Με τον Σαρφό, είναι αλλιώς

ΑΠΟΕΛ: Με τον Σαρφό, είναι αλλιώς

Newsroom
σαρφο αποελ 3/8
Η επιστροφή του Κίνγκσλεϊ Σαρφό, στη ρεβάνς με τη Ρίγα στο «ΓΣΠ» (29/8,20:00), αναμένεται να ενισχύσει την αρμονία και τη συνοχή του ΑΠΟΕΛ, αλλά και την επιθετική λειτουργία των πρωταθλητών Κύπρου.

Η επιστροφή του Κίνγκσλεϊ Σαρφό στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ δεν είναι απλώς μια αλλαγή τακτικής, αλλά αναγκαία συνθήκη για την επίτευξη του στόχου: την ανατροπή του σκορ απέναντι στη Ρίγα (29/8,20:00).

Με την κρίσιμη ρεβάνς να πλησιάζει, ο Γκανέζος μέσος αναμένεται να φέρει την απαραίτητη ζωντάνια και ισορροπία στο παιχνίδι της ομάδας. Όταν ο Σαρφό είναι στο γήπεδο, η αρμονία και η συνοχή του συνόλου ενισχύονται σημαντικά, και αυτό έχει αποδειχθεί σε κάθε φετινό παιχνίδι που ξεκίνησε βασικός.

Η επιθετική λειτουργία βελτιώνεται αισθητά με την παρουσία του βραχύσωμου άσου, καθώς η ομάδα γίνεται πιο δημιουργική. Η απουσία του στα εκτός έδρας παιχνίδια της προκριματικής φάσης, λόγω της απαγόρευσης εισόδου σε χώρες της ζώνης Σέγκεν, εξάλλου, ήταν εμφανής. Το σύνολο έχανε τη ροή του και η αδυναμία να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο γινόταν φανερή. Ο Σαρφό είναι εκείνος που κάνει τη διαφορά, δημιουργώντας ευκαιρίες και ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι.

Την Πέμπτη, στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ρίγα, η επιστροφή του Σαρφό στη βασική ενδεκάδα είναι δεδομένη. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-2 και η παρουσία του Γκανέζου δίνει στην ομάδα το πλεονέκτημα που χρειάζεται για να πετύχει το στόχο της. Με την εμπειρία και την ποιότητά του, μπορεί να γίνει ο καταλύτης για την ανατροπή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα