Κουλιεράκης: «Καλημέρα, για τελευταία φορά…» (vid)

Κουλιεράκης: «Καλημέρα, για τελευταία φορά…» (vid)

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης σήμερα το πρωί στη Νέα Μεσημβρία

bet365

O Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρέθηκε για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας προτού αναχωρήσει για τη Γερμανία και το Βόλφσμπουργκ.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την αναχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Γερμανία, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, πλέον, της Βόλφσμπουργκ.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (27/8) για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση των Πρωταθλητών Ελλάδα πριν την αναχώρησή τους στο Δουβλίνο ενόψει του δεύτερου αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του UEFA Europa League.

Oι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν στα social media ένα video από το πρωινό «ραντεβού» των ποδοσφαιριστών στη Νέα Μεσημβρία, όπου ξεχωρίζει το «καλημέρα για τελευταία φορά», που λέει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με το βλέμμα προς την κάμερα.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα