ΑΠΟΕΛ: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επιστροφή του «Θρύλου»

ΑΠΟΕΛ: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επιστροφή του «Θρύλου»

Newsroom
ΑΠΟΕΛ: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επιστροφή του «Θρύλου»
Όλοι στον ΑΠΟΕΛ επικεντρώνονται, μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, στο καθοριστικό παιχνίδι με τη Ρίγα (29/8,20:00) στο ΓΣΠ και στην ανατροπή του 2-1 στη Λετονία. Ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ο ΑΠΟΕΛ επικεντρώνεται στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στη RFS (29/8,20:00), έχοντας ως στόχο την ανατροπή του 2-1 και την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League.

Η προετοιμασία εντείνεται και οι παίκτες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να ανταποκριθούν στις προσδοκίες, όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και για εμφάνιση που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς τους.

Η επιστροφή βασικών παικτών όπως οι Πέτροβιτς και Σαρφο προσδίδει αισιοδοξία, ενώ η κατάσταση του Ντονγκαλά παρακολουθείται στενά, καθώς αποτελεί κλειδί για την τακτική της ομάδας. Η ήττα στη Λετονία, παρά την απογοήτευση που έφερε, φαίνεται να αποτελεί κίνητρο για την ομάδα να αντιδράσει δυναμικά στο ΓΣΠ.

Η RFS, από την πλευρά της, έρχεται με καλή ψυχολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Ρίγα, παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος Λετονίας. Με την αυτοπεποίθηση του σχεδόν βέβαιου πρωταθλητή, οι Λετονοί θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, παρά την αρχική απογοήτευση, δείχνει να επανέρχεται δυναμικά, με τη ζήτηση εισιτηρίων να αυξάνεται. Η παρουσία των οπαδών στο γήπεδο θεωρείται καθοριστική για να δοθεί η απαραίτητη ώθηση στην ομάδα, ώστε να επιτύχει την ανατροπή και να προχωρήσει στη διοργάνωση, προσφέροντας χαρά και υπερηφάνεια σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα