Ανατροπή, το δεύτερο όνομα του ΑΠΟΕΛ

Ανατροπή, το δεύτερο όνομα του ΑΠΟΕΛ

Newsroom
apoel apostoli
Ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται πυρετωδώς για την κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ρίγα, με στόχο την ανατροπή του εις βάρος του 2-1 και την πρόκριση στο League Phase του Europa League.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να φέρουν τούμπα τα δεδομένα, ιδίως μπροστά στο παθιασμένο κοινό τους στο ΓΣΠ.

Η άφιξη του Ντομίνγκες έφερε αέρα ανανέωσης και αποφασιστικότητας. Ο Πορτογάλος προπονητής γνωρίζει καλά το δυναμικό της ομάδας του, η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανατρέπει καταστάσεις. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πλούσια παράδοση ανατροπών στα ευρωπαϊκά προκριματικά, γεγονός που του δίνει αυτοπεποίθηση για τη ρεβάνς.

Αξιοσημείωτες είναι μερικές από τις ιστορικές ανατροπές της ομάδας:

Τη σεζόν 2002/03, η ομάδα ανέτρεψε την ήττα 2-1 από τη Μάριμπορ στο Champions League, επικρατώντας με 4-2 στο ΓΣΠ και παίρνοντας την πρόκριση. Ακολούθησε η σεζόν 2009/10, όταν ο ΑΠΟΕΛ γύρισε την ήττα 1-0 από την Κοπεγχάγη σε νίκη 3-1, εξασφαλίζοντας θέση στους ομίλους του Champions League.

Το 2011/12, παρά την ήττα 1-0 από τη Βίσλα, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 3-1 στο ΓΣΠ, ενώ το 2016/17 ανέτρεψε την ήττα 1-0 από τη Ρόζενμποργκ με τρία γκολ μετά το 90ο λεπτό. Τέλος, το 2017/18, η ομάδα ανέτρεψε την ήττα 1-0 από τη Βιτορούλ, κερδίζοντας με 4-0 στην παράταση.

Αυτή η μακρά παράδοση ανατροπών αναδεικνύει τη δύναμη και το πάθος του ΑΠΟΕΛ, στοιχεία που θα είναι καθοριστικά και στη μάχη με τη Ρίγα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα