Κοτάρσκι: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο νέο Europa League»

Κοτάρσκι: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο νέο Europa League»

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι

bet365

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι περιμένει πως και πως να αγωνιστεί στη League Phase του νέου UEFA Europa League, όπως είπε στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου στο Δουβλίνο ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Ο ΠΑΟΚ κράτησε το μηδέν στο ματς της περασμένης Πέμπτης (22/8) με τη Σάμροκ Ρόβερς (4-0), το ίδιο έκανε και την Κυριακή (25/8) που μας πέρασε απέναντι στον Παναιτωλικό (2-0) κάτι που δείχνει σημαντική βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι των Πρωταθλητών Ελλάδας.

«Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία αυτό θέλουν, το μηδέν παθητικό. Στην αρχή της σεζόν, δεχθήκαμε κάποια γκολ που μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει, αλλά δείχνουμε σημάδια βελτίωσης και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο», παραδέχθηκε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς.

«Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέσα από τις νίκες δείχνουμε τη φιλοσοφία μας και αυτός είναι ο στόχος μας», σχολίασε αναφορικά με το σκορ του πρώτου αγώνα (4-0) και το κίνητρο των «ασπρόμαυρων». Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League μπορεί το Europa League να είναι πρόκληση και στόχος για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ;

«Κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ξεχωριστή. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο νέο Europa League. Όταν βλέπεις τις ομάδες στο Europa καταλαβαίνεις το επίπεδο, πόσο μεγαλώνει κάθε χρόνο, γίνεται πιο ενδιαφέρον. Το νέο format το κάνει πολύ ενδιαφέρον, ειλικρινά ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Europa League», είπε ο Κροάτης τερματοφύλακας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα