Είναι και ζήτημα τιμής για τον ΑΠΟΕΛ

Είναι και ζήτημα τιμής για τον ΑΠΟΕΛ

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς στις 20:00 (Live από το Gazzetta Cyprus) στο ΓΣΠ θα αντιμετωπίσει τη Ρίγα, σε παιχνίδι που θα καθορίσει τη συνέχειά του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς, οι «γαλαζοκίτρινοι» γνωρίζουν ότι πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για να προκριθούν στο League Phase του Europa League, τον ελάχιστο στόχο που έχει θέσει η διοίκηση. Οτιδήποτε λιγότερο, όπως η πρόκριση στο League Phase του Conference League, δεν θεωρείται επιτυχία για τον σύλλογο.

Η απόφαση της διοίκησης να αποδεσμεύσει τον Νταβίδ Γκαγιέγο και να φέρει τον Ζοζέ Ντομίνγκες στην τεχνική ηγεσία αποδεικνύει την αδιαλλαξία της στην επιδίωξη της επιτυχίας. Με αυτή την κίνηση, ο ΑΠΟΕΛ θέλησε να στείλει σαφές μήνυμα: ο συμβιβασμός δεν είναι επιλογή και η πρόκριση στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA αποτελεί μονόδρομο. Ο Ντομίνγκες, παρά το περιορισμένο χρονικό διάστημα που έχει στη διάθεσή του, προσπάθησε να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας και να προετοιμάσει τους παίκτες για μια από τις πιο σημαντικές προκλήσεις της σεζόν.

Η βραδινή αναμέτρηση αποτελεί για τον ΑΠΟΕΛ όχι μόνο μια δοκιμασία, αλλά και ευκαιρία να αποδείξει τη δύναμη και την ποιότητά του. Με βασικούς τους Μπέλετς, Ντβάλι, Πέτροβιτς, Σούσιτς, Σαρφό, Μαρκίνιος και Ελ Αραμπί, η ομάδα θα επιδιώξει να επιβάλλει το παιχνίδι της και να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας και την υποστήριξη των φιλάθλων. Οι υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας παραμένουν ανοιχτές, με τον Ντομίνγκες να εξέτασε όλες τις διαθέσιμες επιλογές για να βρει την ιδανική σύνθεση.

Το ματς είναι κρίσιμο. Η πρόκριση στο League Phase του Europa League αποτελεί ζήτημα τιμής και ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να πολεμήσει μέχρι τέλους για να πετύχει το στόχο του. Η νίκη είναι μονόδρομος και ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να αποδείξει ότι δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα