Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ: «Έτοιμοι να πεθάνουμε στο γήπεδο, απαιτούμε το ίδιο και από τους παίκτες»

Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ: «Έτοιμοι να πεθάνουμε στο γήπεδο, απαιτούμε το ίδιο και από τους παίκτες»

Newsroom
ΑΠΟΕΛ ΟΠΑΔΟΙ
Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ καλούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να «πεθάνουν» στο γήπεδο κόντρα στη Ρίγα (20:00, Live από το Gazzetta Cyprus), όπως θα κάνουν εκείνοι στην εξέδρα.

Μεγάλη η αποψινή βραδιά για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς αντιμετωπίζει τη Ρίγα (20:00, Live από το Gazzetta Cyprus), στη ρεβάνς της ήττας με 1-0 για τα Playoff του Europa League.

Οι πρωταθλητές Κύπρου καλούνται να ανατρέψουν το σκορ για να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τη League Phase του θεσμού, με τους οργανωμένους φίλους να στέλνουν μήνυμα προς τους παίκτες και να τους καλούν να... πεθάνουν στο γήπεδο, όπως θα κάνουν οι ίδιοι (οπαδοί) στις κερκίδες.

Παράλληλα, υπενθύμισαν στον κόσμο να φορέσει μαύρα, εις μνήμην του Γιώργου Πλατή.

Η ανάρτηση:

Σήμερα δίνουμε ακόμα μία μεγάλη μάχη για το μεγαλείο του ΘΡΥΛΟΥ, του ενός και μοναδικού πρέσβη της Κύπρου στην Ευρώπη. Πάμε ορκισμένοι στο γήπεδο για ένα και μοναδικό σκοπό, να σπρώξουμε την ομάδα να κάνει την ανατροπή, όπως μόνο εμείς ξέρουμε, όπως μόνο εμείς μπορούμε και όπως μόνο εμείς έχουμε κάνει στο παρελθόν.

Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός από νωρίς το απόγευμα για το pregame. Από εκεί ξεκινάμε την πορεία για το ΓΣΠ και τη Νότια. Ακολουθάμε πιστά τις οδηγίες των οργανωτών και του Συνδέσμου, έτσι ώστε να συζητάνε για εμάς σε όλη την Ευρώπη για χιλιοστή φορά.

Στηρίζουμε την ομάδα μέχρι το τέλος. Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο για την πρόκριση και απαιτούμε το ίδιο και από τους αθλητές μας.

Πάμε να κάνουμε αυτό που μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε και να επιστρέψουμε στο Europa League, εκεί που την τελευταία φορά που αγωνιστήκαμε βρεθήκαμε στους 32 της διοργάνωσης.

ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Υ.Γ.1: Υπενθυμίζουμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ πως φοράμε όλοι μαύρα σήμερα, εις ένδειξη πένθους για το χαμό ενός δικού μας ανθρώπου, του Γιώργου Πλατή.

Υ.Γ.2: Θα υπάρχει συνεργείο εγγραφής του Συνδέσμου για τη σεζόν 2024-25 έξω από τη Νότια.

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ…

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα