Βίκτορ Μορόζ: «Λατρεύουμε αυτά τα παιχνίδια που έχουν φοβερή ατμόσφαιρα»

Newsroom
ΒΙΚΤΟΡ ΜΟΡΟΖ
Ο προπονητής της Ρίγα, Βίκτορ Μορόζ, μίλησε για την αποψινή (20:00, Live από το Gazzetta Cyprus) αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, τονίζοντας πως τους αρέσει όταν αγωνίζονται σε τέτοια ατμόσφαιρα.

Απόψε στις 20:00 το ΓΣΠ αναμένεται «καμίνι», με τους φίλους του ΑΠΟΕΛ να δίνουν δυναμικό «παρών» και να στέλνουν μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές να... πεθάνουν μέσα στο γήπεδο, όπως θα κάνουν εκείνοι στην εξέδρα.

Μια τέτοια «καυτή» ατμόσφαιρα φαίνεται πως αρέσει και στους ανθρώπους της Ρίγα, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Βίκτορ Μορόζ, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το σπουδαίο ματς.

Οι δηλώσεις του Βίκτορ Μορόζ:

«Λατρεύουμε αυτά τα παιχνίδια που έχουν φοβερή ατμόσφαιρα. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να το απολαύσουμε. Η ομάδα είναι έτοιμη, παρά το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που είχε και το ντέρμπι με τη Ρίγα πριν λίγες ημέρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα