ΠΑΟΚ: Για πρώτη φορά βασικός ο Τισουντάλι στην κορυφή της επίθεσης

ΠΑΟΚ: Για πρώτη φορά βασικός ο Τισουντάλι στην κορυφή της επίθεσης

Ο Ταρίκ Τισουντάλι στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ταρίκ Τισουντάλι ξεκινάει για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Ποιες είναι οι υπόλοιπες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Σάμροκ Ρόβερς στο Tallaght Stadium του Δουβλίνο (22:00, NS Prime) έχοντας στις... αποσκευές του το 4-0 του πρώτου ματς και λογικά η ρεβάνς έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα ενόψει της πρόκρισης στο League Phase του Europa League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πάντως, έδειξε από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του και γι’ αυτό δεν προχωράει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα με την οποία ξεκινάνε οι «ασπρόμαυροι» την αναμέτρηση απέναντι στην ιρλανδική ομάδα.

Ο Κοτάρσκι παραμένει κάτω από τα δοκάρια, με τους Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Για πρώτη φορά θα δούμε ως δίδυμο στον άξονα τους Οζντόεφ και Καμαρά, ενώ η τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής αποτελείται από τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς και τον Τισουντάλι στην κορυφή της επίθεσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα