Ντομίνγκες: «Δεν περίμενα αυτή την εικόνα στο πρώτο μέρος, οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές» (vid)

Ντομίνγκες: «Δεν περίμενα αυτή την εικόνα στο πρώτο μέρος, οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές» (vid)

Newsroom
dominguez
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ντομίνγκες, μίλησε στην κάμερα της Cablenet Sports, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Ρίγα.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες, μετά την ήττα-αποκλεισμό στα πέναλτι από τη Ρίγα, στάθηκε στην κακή εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο μέρος, ενώ επαίνεσε την ομάδα του για τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σπαταλήσαμε 45 λεπτά. Κακές πάσες, κακές αποφάσεις. Δεν περίμενα αυτή την απόδοση και αυτή την εικόνα στο πρώτο μέρος. Προετοιμαστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Η συμπεριφορά των παικτών μου ήταν φανταστική. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το συνολικό σκορ. Ο Τάσος, ο Ντράζιτς, Σούσιτς απέδωσαν πολύ καλά στο παιχνίδι. Οι οπαδοί ήταν καταπληκτικοί. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς στη συνέχεια. Είμαστε ακόμα στην Ευρώπη. Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι πολύ σημαντικές, για να δουλέψουμε. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Έχουμε δύσκολο ματς την Κυριακή»

Για τις διαφορές με την πρώτη του θητεία: «Δεν είναι πολύ δύσκολη η μετάβαση. Δεν έγιναν πολλές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Δεν μπορούμε να πάμε σε μια ριζική αλλαγή. Δεν ξέρω γιατί η ομάδα είχε αυτό το άγχος σήμερα. Ξέρουμε ότι η ομάδα και η διοίκηση έχει ένα όραμα και θα δουλέψουμε πολύ στη συνέχεια»

Για το ότι η ομάδα πήγαινε καλά με δυο επιθετικούς και το γιατί δεν έκανε αμέσως τις αλλαγές: «Αν μπορούσα θα άλλαζα όλη την ενδεκάδα. Έπρεπε να δω πως θα αντιδράσουν οι παίκτες. Είμαι λίγο καιρό στον ΑΠΟΕΛ. Οι αλλαγές βοήθησαν σημαντικά. Δεν είμαστε μάγοι μέσα σε τρεις ημέρες να αλλάξουμε τα πάντα.

Δείτε τι είπε στη Συνέντευξη Τύπου στη συνέχεια:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα