Οζντόεφ: «Αξίζαμε την πρόκριση, ο Θεός δεν ήθελε να πάμε στο Champions League»

Οζντόεφ: «Αξίζαμε την πρόκριση, ο Θεός δεν ήθελε να πάμε στο Champions League»

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Ο Μάγκομεντ Οζντόεφ μίλησε για το τέρμα που πέτυχε κόντρα στη Σάμροκ αλλά και την πρόκριση στο League Stage του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Σάμροκ στην Ιρλανδία και ντούμπλαρε τις νίκες του στα play off του Europa League, παίρνοντας την πρόκριση στο League Stage της διοργάνωσης με συνολικό σκορ 6-0.

Ο Μάγκομεντ Οζντόεφ πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ και μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και το πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση και τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Το αξίζαμε. Χάσαμε τον πρώτο στόχο που ήταν το Champions League, όμως κάναμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι και θα συμμετέχουμε σε μία τοπ level διοργάνωση. Ο Θεός δεν ήθελε να πάμε στο Champions League, όμως πάμε σε μία διοργάνωση με δυνατές ομάδες και ο κόσμος είναι τυχερός που θα δει σπουδαία παιχνίδια».

Τέλος είπε: «Είμαι χαρούμενος που βοηθώ την ομάδα μου. Αυτή είναι η δουλειά μου σκοράρω ή όχι. Σίγουρα το χάρηκα αλλά αυτό που έχω ως προτεραιότητα είναι πώς θα βοηθώ τον ΠΑΟΚ. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο Πρωτάθλημα, έχουμε ένα σημαντικό ματς την Κυριακή, επικεντρώνουμε εκεί το ενδιαφέρον μας. Ξεχνάμε το ματς αυτό και σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα