Λουτσέσκου: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για το Champions League, είμαι λυπημένος που χάνω έναν παίκτη σαν τον Κουλιεράκη»

Λουτσέσκου: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για το Champions League, είμαι λυπημένος που χάνω έναν παίκτη σαν τον Κουλιεράκη»

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Για τον Κουλιεράκη αλλά και τον αποκλεισμό από το Champions League μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε στο League Stage του Conference League καθώς επικράτησε με 2-0 της Σάμροκ και με συνολικό σκορ 6-0 πανηγύρισε την πρόκριση στην Ιρλανδία.

«Η ομάδα αμύνεται με όλους, όταν κάνεις σωστά τα πράγματα, είσαι πιο έτοιμος γρηγορότερα. Είχαμε προβλήματα που εξήγησα με παίκτες που ήρθαν αργά προετοιμασία, που ήρθαν από το Euro και από τραυματισμούς. Έτσι όπως το λέτε, είναι σαν να χάσαμε από μεγάλες ευκαιρίες της Μάλμε, αλλά δεν είναι έτσι, επί 95 λεπτά κρατούσαμε την πρόκριση, ήταν θέμα διαχείρισης. Δεν ήμασταν έτοιμοι να πάμε σε εκείνο το επίπεδο (Champions League) και πήγαμε στο Europa League».

Για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στο Europa με σημαντικές ομάδες: «Δεν έχω άγχος να σχολιάσω, θα πάμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για το νέο φορμάτ με τις οκτώ ματς: «Δεν ξέρω, κανείς δεν ξέρει, είναι νέο σύστημα για όλες τις ομάδες, θα το ανακαλύψουμε. Τα ματς είναι περισσότερα στην Ευρώπη. Εγώ αυτό βλέπω. Τα οικονομικά είναι για τον Κυριάκο, τη Μαρία. Είμαι χαρούμενος που έχουμε περισσότερα ματς, είναι σημαντικό για τους παίκτες. Στην Ευρώπη πρέπει να χτίσεις την επιτυχία, είναι μεγάλη διαδικασία, ένας ολόκληρος οργανισμός πρέπει να μάθει να κερδίζει με τα χρόνια, δεν είναι εύκολο μία ομάδα να έχει πολλά χρόνια ιστορίας και τα τελευταία πέντε χρόνια να έχει δύο τίτλους και ένα που μας πήραν, δυο φορές πήγαμε σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όλα αυτά μας δίνουν την εμπειρία να διαχειριζόμαστε. Η περσινή εμπειρία του Conference έχει βοηθήσει πολλούς παίκτες, και μας έδωσε τη νοοτροπία να παλεύουμε τα ματς ως το τέλος. Ετσι και σήμερα, αν και φαινομενικά εύκολο το ματς μετά το 4-0, μπήκαμε σοβαρά και μου άρεσε»

Για την συμβουλή στον Κουλιεράκη: «Δεν χρειάζεται καμία συμβουλή από μένα, είναι ώριμος, πρωταθλητής, με πολλά ματς στην Ευρώπη, προημιτελικά, έχει χτίσει την νοοτροπία στην Ευρώπη. Είμαι λυπημένος που πραγματικά που χάνω ένα παιδί σαν αυτόν, έναν παίκτη σαν αυτό, αλλά παράλληλα είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία να πάει σε άλλο ποδόσφαιρο, να μάθει περισσότερα, εδώ έκανε πολλά και χρειάζεται μία νέα πρόκληση, διαφορετική, είναι φανταστική η πορεία του και του εύχομαι να εδραιώσει τον εαυτό του στο γερμανικό ποδόσφαιρο και να πάει και παραπέρα»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα