Κλήρωση Europa League: Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στη League Phase

Κλήρωση Europa League: Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στη League Phase

Newsroom
paok-efl-draw

bet365

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τους αντιπάλους του στη League Phase του Europa League, με την αναμέτρηση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Δικεφάλου του Βορρά.

Τους αντιπάλους του στη League Phase του Europa League έμαθε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρει στο δρόμο του, με τη σειρά που τις έβγαλε η κληρωτίδα, τις Σλάβια Πράγας (εντός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), Φερεντσβάρος (εντός), Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός), Βικτόρια Πλζεν (εντός), Γαλατάσαραϊ (εκτός), Στεάουα Βουκουρεστίου (εντός), Ρίγας (εκτός).

Το πιο δύσκολο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ είναι σαφώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία θα αντιμετωπίσει στο «Όλντ Τράφορντ». Οι Κόκκινοι Διάβολοι προήλθαν από το Pot 1, όπως επίσης και η Σλάβια Πράγας.

Από το 2ο Pot που βρισκόταν και ο ΠΑΟΚ προέκυψαν η Φερεντσβάρος και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, από το 3ο η Βικτόρια Πλζεν και η Γαλατάσαραϊ και από το 4ο η Στεάουα Βουκουρεστίου με τη Ρίγας.

Το Σάββατο (31/08) θα γίνει γνωστό το πλήρες πρόγραμμα όλων των αγωνιστικών, με τη δράση να ξεκινάει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League

Σλάβια Πράγας (εντός)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός)

Φερεντσβάρος (εντός)

Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός)

Βικτόρια Πλζεν (εντός)

Γαλατάσαραϊ (εκτός)

Στεάουα Βουκουρεστίου (εντός)

Ρίγας (εκτός)

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα