ΠΑΟΚ: Η Σάμροκ Ρόβερς... αυτοτρολάρεται μετά τον αποκλεισμό από τον Δικέφαλο του Βορρά (vid)

Newsroom
stewie family guy

bet365

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο από το «Family Guy», η Σάμροκ Ρόβερς τρόλαρε τον εαυτό της μέσω των social media μετά το... διασυρμό από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε μία θέση στη League Phase του UEFA Europa League, καθώς επικράτησε της Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία, με συνολικό σκορ 6-0.

Ο σύλλογος από το Δουβλίνο, αντιμετώπισε τον αποκλεισμό από τους Θεσσαλονικείς με χιούμορ, ποστάροντας ένα σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο απόσπασμα της δημοφιλούς σειράς «Family Guy», ο πρωταγωνιστής Stewie έχει επάνω του το σήμα της Σάμπροκ και κρατάει ένα καρότσι το έμβλημα του Europa League. Ο μεγαλύτερος αδελφός του, με το σήμα του ΠΑΟΚ, τον έριξε από τις σκάλες στο έδαφος, όπου έγραφε «Conference League».

@officialshamrockrovers We’re back in European League Stage football! #shamrockrovers #SRFC #PAOK #UECL #UEFA #Ireland #LOI ♬ original sound - Shamrock Rovers FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα