Τρπισόσφκι: «Η Τούμπα είναι σαν τάφος, μας περιμένει μια ασπρόμαυρη κόλαση»!

Ο Ζίντριχ Τρπισόσφκι, προπονητής της Σλάβια Πράγας

bet365

Ο Ζίντριχ Τρπισόσφκι, προπονητής της Σλάβια Πράγας, θυμάται πολύ καλά την προηγούμενη εμπειρία του στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπου θα επιστρέψει ύστερα από οκτώ χρόνια.

O προπονητής της Σλάβια Πράγας, Ζίντριχ Τρπισόσφκι, ξέρει πολύ καλά τι εστί Τούμπα. Την σεζόν 2016-17 αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ ως προπονητής της Σλόβαν Λίμπερετς για τη φάση των ομίλων, τότε, του UEFA Europa League.

Η πρώτη εμπειρία του Τρπισόφσκι δεν ήταν και η καλύτερη. Βλέπετε γνώρισε την ήττα, τόσο στον εντός έδρας αγώνα (1-2), όσο και σ’ αυτόν που έγινε τον Δεκέμβριο του 2016 στη Θεσσαλονίκη (2-0).

Οκτώ χρόνια αργότερα ο 48χρονος Τσέχος προπονητής θα βρεθεί ξανά στην Τούμπα, καθώς η Σλάβια Πράγας είναι η μία από τις τέσσερις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο «Δικέφαλος» εντός έδρας.

«Θέλαμε να κληρωθούμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να δουν όλοι το Όλντ Τράφορντ. Ακόμα κι έτσι, έχουμε υπέροχα εκτός έδρας παιχνίδια που θα μας γεμίσουν εμπειρίες. Θα πάμε να παίξουμε σε ένα υπέροχο γήπεδο στη Φρανκφούρτη, ένα νέο γήπεδο στο Μπιλμπάο με χωρητικότητα πάνω από 50.000 θεατές», υποστήριξε ο Τρπισόφσκι μιλώντας για την σημερινή κλήρωση της League Phase του Europa League.

«Κάποτε είχα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με την Λίμπερετς. Η Τούμπα είναι σαν τάφος. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα έξοδος για τους φιλάθλους μας εκεί. Στο Λουντογκόρετς ομολογώ ότι δεν ξέρω τι γήπεδο έχουν, αλλά περιμένουμε μια ιστορική κερκίδα στον ΠΑΟΚ και μια τέτοια ασπρόμαυρη κόλαση! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε το νέο περιβάλλον», συμπλήρωσε ο Τσέχος προπονητής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα