Γαλατάσαραϊ: O Ικάρντι τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Βασίλης Μπαλατσός
Ικαρντι

bet365

Ο Μάουρο Ικάρντι τραυματίστηκε στο ματς της Γαλατάσαραϊ με την Αδάνα Ντέμιρσπορ, θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες και συνεπώς είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα του Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η Γαλατάσαραϊ μπορεί να ξέσπασε στην Ντέμιρσπορ με 5-1 λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Γιουνγκ Μπόις, όμως σε αυτό το ματς προέκυψε ένα πρόβλημα για την Τσιμ Μπομ. Ο λόγος για τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Αργεντινός σέντερ φορ πέρασε από μαγνητική, στην οποία διαπιστώθηκε θλάση δευτέρου βαθμού στη δεξιά ομάδα μυών της πλάτης. Με βάση την πρώτη εκτίμηση το βαρύ πυροβολικό της επίθεσης των πρωταθλητών Τουρκίας θα μείνει εκτός δράσης για τρεις έως τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως ο Ικάρντι είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Γαλατά με τον ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Σε έξι ματς την τρέχουσα σεζόν ο 31χρονος επιθετικός έχει ένα γκολ και μια ασίστ. Την προηγούμενη σεζόν ο Αργεντινός είχε 32 γκολ και 12 ασίστ σε 47 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα